Rólunk

Cégünket 1976-ban alapította Horváth László hangszerész, mint magánvállalkozó. A vállalkozás 1997-ben átalakult kft-vé, melynek ügyvezető igazgatója Horváthné Csejtey Erzsébet, aki egyben tulajdonstárs is.

A kft. fö tevékenységei: akusztikus és elektromos hangszerek forgalmazása, valamint használt hangszerek vétele, eladása, javítása, restaurálása. A kft. ma már családi vállalkozás: hangszerjavító műhelyében a cégtulajdonos két fia dolgozik. Mindketten a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Hangszerészképző Iskolájában végeztek. Ifj. Horváth László zongorakészítő mester, Horváth Zoltán Péter pedig vonós-pengetős hangszerész. Cégünk jó kapcsolatokat tart fenn Magyarországon működő kereskedő illetve hangszerész kollégákkal, akik biztosítják más jellegű javítások korrekt elvégzését. Célunk változatlan üzletpolitika mellett ügyfeleink folyamatos és még szélesebb körű kiszolgálása.

A kft. az akusztikus és elektromos hangszerek és alkatrészek teljes skáláját forgalmazza, természetesen egyedi megrendeléseket is teljesít. Forgalmazott hangszereink között megtalálható az akusztikus és digitális zongorák, pianínók, akusztikus és elektromos gitárok, iskolai, óvodai hangszerek, fa-réz fúvós hangszerek, vonós, pengetős és ütős hangszerek, kiegészítők.