Electro-Harmonix EH-NanoBattalion Effekt pedál
Rendelésre
Electro-harmonix effektpedál - Nano Battalion

A Nano Battalion analóg áramköre egy egész sor basszushangzást hoz, kompakt és strapabíró borításban. A sokoldaló MOSFET drive, ami a pedál magját alkotja, bármire képes az egészen könnyed overdrive-tól a teljes torzításig.

A Nano Battalionban háromsávos EQ található, 3 EQ pozícióval a maximális rugalmasság és hangformálás érdekében. A háromsávos EQ-ban található: magas (1 kHz fölött), basszus, (200 Hz alatt), illetve egy közép kapcsoló, ami vagy egy 9dB-es boostot ad, vagy 500Hz-nél vágja a hangot. Három opció van. Distortion Módban az EQ a torzított jel után jön, és erőteljes hatást gyakorol a csengésére, míg a tiszta jelet nem befolyásolja. Input módban az EQ ez első a jel útján, és így hat a tiszta és a torzított csatornákra egyaránt, így a frekvenciák boostolása telítettebb torzítást eredményez. Dry módban az EQ csak a tiszta jelet befolyásolja, a torzított jelet nem.

A Nano Battalionban található egy 6,3 mm bemeneti és egy 6,3 mm kimeneti jack. Ha egy közönséges TS kábelt csatlakoztatunk a kimeneti jackhez, akkor kiegyensúlyozatlan jelet kapunk. TRS kábel esetén a kimeneti jel kiegyensúlyozott, ami közvetlenül csatlakoztatható a keverőpultba vagy a felvevő felületbe.

A Nano Battalion a basszusgitárosok erőteljes, sokoldalú eszköze.

Specifikációk:

  • Analóg áramkör MOSFET drive-val a nagyszerű hangzás és sokoldalúság érdekében
  • Háromsávos EQ és 3 EQ-opció a hangzások maximális befolyásolása és a rugalmasság érdekében
  • Nagyszerűen alkalmas aktív és passzív hangszedőkhöz is
  • 6,3 mm-es kimenet, ami TS kábel esetén kiegyensúlyozatlan, TRS kábel esetén kiegyensúlyozott jelet ad, ami közvetlenül csatlakoztatható a keverőpultba vagy a felvevő felületbe
  • EHX 9.6VDC-200mA adapter tartozék
  • Áramfelvétel: 45mA @ 9VDC
  • Méretek: 70 mm x 115 mm x 51 mm
Beérkezési idő

A megrendeléstől számított várható beérkezési idó:

2024.05.31
57 900 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 579 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről